Qui soc

El 22 de maig de 2011 es van fer les eleccions municipals i jo encapçalava la llista de CiU-Òdena.

Fins a primers de març no estava previst que jo encapçalés la llista. La renúncia inesperada de la persona que fins llavors l’encapçalava va comportar que jo encapçalés el projecte i la llista.

Així doncs és com vaig arribar a les eleccions esmentades amb un  resultat potser no del tot òptim, però si millorant el resultat de CiU del 2007 ja que es va passar de 3 a 4 regidors.

Fruit d’un acord amb la gent d’Òdena2011 (ERC) es va formar un govern estable en el que, entre d’altres acords, comporta que els dos primers anys de legislatura el cap de llista d’Òdena2011 ostenti l’alcaldia d’Òdena.

Des del passat 8 juny de 2013 soc l’alcalde d’Òdena.

sintagmes.cat vol ser el bloc on explicaré les meves experiències relacionades amb el món polític municipal. No renunciaré a parlar sobre temes relacionats amb l’entorn immediat, com la Conca d’Òdena o l’Anoia.

El fet de presentar-me a una llista electoral va comportar que renunciés a escriure al bloc d’opinió que els amics de l’anoiadiari.cat em brindaven. Van ser dos anys i mig de publicar articles d’opinió sense limitació.

En alguns casos els lectors em van dir de tot en comentaris sagnants i corrosius que, sense arguments i sense aportar res, l’únic que pretenien era desacreditar-me. És el que te ser políticament poc correcte. També és cert que amics i coneguts valoraven l’atreviment, la frescor i el punt de cinisme que sortia del meu teclat.

Aquest bloc vol ser doncs una continuació d’aquell espai anomenat Baixant de l’Espelt a l’anoiadiari.

M’interessa molt mantenir la meva independència a l’hora d’escriure i ser crític amb el meu entorn quan no m’agrada el que veig.

No soc militant de Convergència ni d’Unió tot i presentar-me sota les sigles de CiU. No m’interessa la política, si no dedicar un espai en el temps de la meva vida a Òdena de la mateixa manera que en altres temps ho he fet a l’Escola Mowgli on anaven els meus fills, al gremi FAGEPI on estava l’empresa tèxtil familiar, a Revista d’Igualada, al Circuit de Catalunya on encara hi col·laboro o altres entitats. Em considero massa afortunat per no tornar a la societat una part del que m’ha donat.

Indignat també amb com veig que es fan moltes coses, crec que una manera de fer-me passar la indignació, tant a flor de pell en els temps que corren, és intentar canviar des de dins algunes coses que potser molta gent critica. Sovint es fa poc per canviar les coses i es dedica més temps a la crítica que a fer possibles els canvis.

La intenció és que el bloc s’acabi quan s’acabi el meu pas per la política municipal. Ho deixo escrit per recordar-ho més endavant.

Segons el diccionari de l’IEC un sintagma és un “conjunt de mots dotats d’estructura interna que funcionen sintàcticament com una unitat”. Aquest bloc no deixa de ser un espai a internet ple de sintagmes, que al cap i a la fi expressen la meva opinió.

Com una extensió de sintagmes.cat he creat el twitter @pepsolev

Em trobareu a pep@sintagmes.cat

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *