El primer post

Avui u d’agost obro el bloc sintagmes.cat i si no hi ha res de nou el tancaré el dia que deixi de ser regidor de l’Ajuntament d’Òdena.

Sintagmes.cat és un espai de reflexió, on donar a conèixer com veig l’activitat de fer de regidor o d’alcalde a Òdena i un lloc on explicar com em sento fent de regidor i, d’aquí a dos anys, d’alcalde. No pretén pas ser un espai de debat amb lectors o ciutadans.

Els meus escrits només reflecteixen les meves opinions. En cap cas els meus escrits responen a l’opinió que l’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Òdena pugui tenir sobre qualsevol tema. Es podria donar el cas fins i tot que la meva opinió fos diferent de la que pugui tenir en el algun tema l’Equip de Govern donat que la manera de funcionar l’Equip  de Govern no necessàriament s’ha de correspondre amb la meva personal.

Fins i tot es podria arribar a donar el cas que personalment i a nivell particular estigués en contra d’alguna decisió meva presa com a regidor o com alcalde. Les decisions com a càrrec electe òbviament s’han d’ajustar a dret. Però que les decisions s’hagin d’ajustar a dret no significa que estigui d’acord amb una llei o reglament que òbviament hauré de complir i que m’obliga a prendre una decisió. Quan aquest cas es doni, que malauradament es donarà, intentaré, precisament en aquest bloc explicar el per què de la meva decisió com a regidor o alcalde i el que penso personalment. No m’agrada l’estanquera a la Sala de Plens però hi ha d’estar perque ho mana la llei. No m’agrada haver d’anar a 120 per una autopista però què hi farem.

Les pretensions de sintagmes.cat no impedeixen que es puguin recollir opinions, comentaris o contrapunts als posts que vagi publicant.

Cal que els ciutadans que llegeixin aquest bloc entenguin que el bloc no és cap espai oficial municipal de comunicació amb mi respecte a temes oficials relacionats amb l’Ajuntament d’Òdena.

Em comprometo, això sí, a publicar els comentaris que arribin mitjançant el formulari d’aquesta pàgina o per correu-e a l’adreça pep.sole @ sintagmes.cat

No publicaré cap comentari l’autor del qual no estigui degudament identificat amb el nom complet i el correu-e que serà en tots els casos verificat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *