Torno a estar aquí

He de reconèixer que els darrers mesos he tingut sintagmes.cat abandonat i em sap greu. Demano disculpes als que amb interès heu anat seguint-me. Algú inclús m’ha enviat algun correu per recordar-me que tenia el bloc parat i que esperava els meus escrits. Gràcies per recordar-m’ho. Estar clar que els amics son sempre els que et diuen les coses a la cara i de manera més sincera.
No m’estendré en donar explicacions ara, que les tinc, sobre aquest parèntesi, però si que voldria dir que m’he pres unes setmanes de reflexió. El meu darrer article titulat  “Tinc la tecla de la lletra ‘ñ’ plena de merda” m’ha fet reflexionar sobre moltes coses. Properament tornaré a la “ñ” perquè el tema va donar per molt, fins al punt d’afirmar que la meva capacitat per ser bon regidor o alcalde es determina per la intensitat en l’ús de la lletra ñ.
També la preparació del pressupost municipal ha estat una ocupació important en aquests darrers mesos. De fet ha estat el primer pressupost municipal i he hagut d’aprendre moltes coses.
El pressupost es va aprovar aquest passat dijous dia 19 de gener i precisament aquest tema és el que m’ha animat a tancar el parèntesi i a reprendre la feina (altament satisfactòria) d’escriure a sintagmes.cat
La qüestió del pressupost municipal dóna per fer molts escrits i per tant m’he fet el propòsit d’escriure sobre molts aspectes del que ha representat fer el pressupost municipal. Des de l’anàlisi de les despeses i ingressos fets el 2011, també les del 2010, fins fer propostes i ajuntar les voluntats de les diferents àrees del govern per fer que al final quadri el pressupost.
Ha estat una experiència molt interessant.
En parlaré els propers dies.
També durant unes setmanes vaig tenir una mica abandonada la meva agenda. Ara ja fa uns dies que està actualitzada i, per allò dels desitjos de començament d’any, he pres el compromís de tenir-la actualitzada.