#totsambelpresident

Ahir vàrem estar #totsambelpresident a l’Ateneu d’Igualada i personalement vaig tenir l’oportunitat d’estar amb ell.

No cal dir com d’entusiasmat vaig sortir ahir de l’Ateneu. Feia molt de goig el teatre.

En sortir a l’escenari el President va dir que el Teatre de l’Ateneu feia mot de goig. Estava ple. Va dir que notava molt de caliu i que ens veia ‘molt calents’.

Que cadascú entengui la paraula calents com vulgui, en qualsevol cas, entre els diferents significats de la paraula calents em quedo amb la següent aplicació.

Estic calent de sentir els espanyolistes dir que parlar d’independència és parlar de fractura.

Estic calent de pagar contínuament peatges. De fet ens va dir que seguirem pagant peatges quan siguem estat. Doncs estic calent de que la resta -majoritàriament- d’Espanya no pagui peatges i nosaltres paguem les seves autovies.

Estic calent de veure el vídeo del PP dient que bons que som els catalans, que ‘nos gusta Cataluña‘, que ens estimen molt, que els agrada el ‘pa am tumaca’ i que el nivell de Rajoy sigui tant original i baix com per dir poc més que ‘los catalanes hacen cosas’. Ni s’imagina el Mariano les coses que farem a partir d’ara, i ell no sortirà a la foto.

Avui a més estic calent de llegir que una colla d’intel·lectuals –espanyols és clar– es veu que ens estimen molt i diuen que no és cert que Catalunya sigui espoliada.

En fi el President ens va veure als anoiencs calents i he de dir que l’acte va resultar ser molt càlid.

Podrà agradar o no el President Mas. Se’l podrà votar o no. Sigui com sigui si alguna cosa hi ha quasi bé segura és que l’Artur Mas tornarà a ser el President de Catalunya. Llavors és el moment d’estar #totsambelpresident

Ahir igualadins, odenencs i anoiencs vàrem poder demostrar a l’Ateneu Igualadí que som molts i que estem #totsambelpresident

L'Ateneu Igualadí ple de gom a gom
L'Ateneu Igualadí ple de gom a gom