Nadal 2011

Justament avui fa una any vaig enviar una nadala amb una foto de l’arboç de casa. En ella escrivia algunes frases com…

“… També hi ha un projecte que, com les flors de l’arboç de casa, donarà fruit al 2011, i això m’il·lusiona.

Estaré content si l’any que ve es fa realitat aquest nou projecte que tant m’il·lusiona, em fa feliç i m’encoratja per donar part del meu temps a Òdena i al poblet de l’Espelt que m’ha acollit, tan abandonat, però on els arbres arrelen fort.”

D’aquelles paraules i desitjos ja en fa un any.

Com desitjava llavors ara soc molt feliç. No us imagineu com d’afortunat em considero. El projecte s’ha fet realitat i ha superat les meves expectatives. Segur que la meva quota de desitjos ja ha gastat la dels propers quatres anys… Ara doncs us desitjo a tots els que sempre heu estat al meu costat, als que heu confiat en mi, als que seguiu al meu costat, el millor per vosaltres. Que la sort us acompanyi i que els vostres desitjos es facin realitat.

L’eruga de la foto és del jardí de casa, espai que com sempre és una enciclopèdia de la natura. Aquesta eruga i quatre més es van “instal·lar” durant un mes a un fonoll que va néixer espontàniament. Ara ja no hi són. Potser ja són papallones i ves a saber per on volen. No se si mentre van estar al jardí de casa van ser felices o potser va acabar a la panxa d’un ocell. Jo puc decidir el meu destí i intentar ser feliç i fer feliç a la gent que m’envolta.

Que sigueu molt feliços i, si estigués a la meva ma ajudar-vos a ser una mica més feliços i que es facin realitat els vostres desitjos ja sabeu on trobar-me, l’Espelt és un poble on sempre sereu benvinguts.

A tots als que en sis mesos ja m’han qualificat de mentider, d’alcalde (quan encara no ho soc), d’egipci, d’emperador, de treballar només pels meu interessos, als que diuen que estic contra el seu futur i el dels seu fills, els que em diuen poc transparent, a tots els “amics” que he fet a Òdena, als que em diuen que no faig res bé, als que a més em diuen que ho faig tot malament, amb un atac de generositat, també els desitjo unes bones festes i un bon any 2012…. i que segueixin a l’oposició.

Em deixava una felicitació especial al Francisco Guisado i al Francesc Jorba, i als amics del Facebook de la Rosa Negra d’Òdena encara que de fet ja estan inclosos en el paràgraf anterior. A tots molt bones festes.

Bon Nadal  i que el 2012 es compleixin totes les vostres il·lusions.

Nadal 2011