Sobre els meu escrit del 22 de maig (Capítol 1)

fotonoticia_20150203184903_260El passat 22 de maig vaig publicar en aquest bloc un escrit en el que explicava les raons per les quals, qui havia estat el soci de govern de CiU en Casanova no volia parlar amb mi ni amb la Ramona.

Recordem que Casanova, escrivia en el programa d’ERC el següent: “No parlarem de res amb el Pep Solé i la Ramona Vila
També als mitjans de comunicació, poc abans de les eleccions va dir que mai s’asseuria a una taula a parlar de política amb el Pep Solé.

Llavors jo donava diverses raons possibles per les quals Casanova mai voldria parlar amb mi ni, lògicament, estar en cap govern d’Òdena de manera conjunta.
Vaig pensar que els odenencs havien de saber el que jo pensava que eren les raons d’ERC per escriure arguments tant poc democràtics en un programa electoral, fet que j mai en 55 anys havia vist.

Si aquell escrit va tenir alguna conseqüència en les eleccions ho deixo per parlar-ne un altre dia.
Després de l’escrit van sortir en diferents llocs de la xarxa que jo havia d’explicar i justificar les meves manifestacions i explicar el per què de cada una d’elles. També se’m demanava que si hi havia alguna cosa que podria tenir alguna conseqüència d’algun tipus, que ho portés als òrgans de la justícia que calgués.

Fa uns dies, en Casanova, em va enviar un escrit per via notarial (es lògic, com que no vol parlar amb mi ha d’anar al notari perquè sigui qui parli amb mi) un escrit demanant-me que retirés tot l’escrit publicat el 22 de maig del meu bloc.

Lògicament no n’he fet el més mínim cas i l’escrit segueix al seu lloc.

Cert és que m’agraden força els esports d’aventura, però també és cert que procuro prendre precaucions. El meu escrit està sustentat en documents, pel que fa a aspectes legals de les qüestions, i en testimonis, que si cal que surtin sortiran si així ho requerís algun jutge.

Jo pensava que la reacció d’en Casanova seria desmuntar les meves dèries, les meves afirmacions, defensar-se justificant uns comportaments que, podrien no ser certs segons ell, o tenien alguna possible justificació que potser jo no sabia.

Res de res. Cap escrit en defensa seva, cap justificació. Res, ni mu! És clar, com que no es parla ni s’asseu amb mi a parlar de política….

Faig avui aquest escrit perquè demà dilluns dia 6 de juliol i demà passat dimarts 7 dos regidors del nou consistori del PSC ens han convidat a mi i Casanova a una reunió per parlar de les obres del Passeig de Sant Miquel la primera, per parlar de les remuneracions dels regidors de cara el nou mandat 2015-2019. Jo hi assistiré. No se si en Casanova el posaran a una altra taula o seurem tots a la mateixa.

Ja ho veurem.

En els propers dies aniré desgranant més les meves manifestacions de l’escrit del passat 22 de maig.

Serveixi per començar que respecte a la contractació del Rentin de les fotocopiadores que tantes vegades havia denunciat en seu de Ple Francisco Guisado del PSC he de dir que ja fa setmanes que vaig enviar, quan encara era Alcalde, tot l’expedient a la Fiscalia Anticorrupció de Catalunya.

De la mateixa manera, i en un expedient diferent, el mateix dia, també vaig enviat totes les còpies de les dietes cobrades per Casanova a la mateixa Fiscalia.

One thought on “Sobre els meu escrit del 22 de maig (Capítol 1)

Comments are closed.