Sobre el meu escrit del 22 de maig (Capítol 2)

cadena2

La dedicació de 25 hores d’en Casanova

El passat 22 de maig vaig publicar en aquest bloc un escrit en el que explicava les raons per les quals, qui havia estat el soci de govern de CiU Carles no volia parlar amb mi ni amb la Ramona i a sobre ho va escriure en el programa d’ERC.

En el meu escrit del passat 5 de juliol sota el títol ”Sobre els meu escrit del 22 de maig” vaig publicar el capítol 1.

Em vaig comprometre a seguir explicant i desgranant les meves manifestacions de l’escrit del passat 22 de maig, dos dies abans de les eleccions que portava per títol “Per què el Carles Casanova d’ERC no vol ni parlar amb mi”.

Comença doncs el Capítol 2 per explicar això que jo manifestava:

“Perquè el Carles Casanova sap que en el pacte anterior ell va acceptar per escrit que tindria sempre una dedicació de 15 hores però en canvi es va posar un salari de 25 hores, hores que mai va fer. De fet ni va fer mai les 15 hores setmanals ni quan era alcalde. Això si, va cobrar cada mes les 25 hores. Com podia haver fet 25 hores setmanals, més les que fa a l’Escola Mowgli, més portar el Futbol, més assajar i fer concerts amb la seva Cobla. Del tot impossible.

Cobrava 18.900€ bruts/any quan s’havia establert que cobraria el mateix que la resta de regidors de govern (10.025€ bruts/any per la mateixa dedicació i així consta en l’acord de govern.

Aquí trobareu l’Acord de govren CiU-ERC que vam acordar i signar per tots els regidors de CiU i ERC el 10 de juny de 2011.

Concretant però el tema de la dedicació pactada amb el Carles Casanova cal anar a l’acord SEGON on diu textualment:

“Preàmbuls de caire immediat:
Establir una dedicació per Carles Casanova Miranda de 15 hores setmanals i per Pep Solé Vilanova de jornada completa”

Vet aquí doncs. Pactem 15 hores però ell porta al ple les 25 hores –i el salari equivalent- contravenint ja el primer mes el primer acord. De fet si he de ser sincer, inicialment no es posava un salari de 25 hores equivalent en preu/hora als dels altres regidors, realment plantejava un salari en el qual les seves 25 hores tenien un preu hora superior a la resta de regidors. Per sort aquesta diferència de preu/hora la vam poder aturar i tots cobràvem el mateix preu hora i en funció de les hores de dedicació.

Afegeixo com ja vaig dir en l’escrit del 22 de maig que vaig acceptar a contra cor que els primers dos anys en el que ell seria l’alcalde tingués una dedicació de 25 hores perquè entenia que tenia sentit que fes falta una dedicació més important ja que potser amb 15 hores podria ser insuficient. Vist ara, no em penedeixo en absolut d’haver acceptat les 25 hores dels dos primers anys, si d’haver claudicat a les exigències intolerables d’en Casanova.

Quan jo vaig passar a ostentar l’alcaldia en el dos darrers anys de mandat, des de CiU li vam demanar que calia anar al que teníem pactat i s’hi va negar amb un irat “no vull parlar més d’aquest tema” amenaçant de trencar el pacte.

Aquest és el Carles Albert Casanova Miranda en estat pur, el que no sap mantenir els pactes.

Seguirà